Lihtne tellida

Täpselt akna mõõtude järgi

Kiire tarne 7-10 tööpäeva

Garantii 5a

4 tasuta* kanganäidist

“shadybusiness” t-särgid ja pusad, ehk sümbolite jutud

29.06.2019

Alustame sellest, et firma logoga fliis ei ole okei kehakate (va juhul kui see on su ainus ja annab sooja)! Üldse, kõik need ettevõtted, kes pakuvad võimalust osta 35 eukiga enda logode ja temaatikaga rõivaid, võtmehoidjaid, mälupulkasid või rannarätikuid, võiksid koheselt äritegevuse lõpetada. Võib kaaluda ka nende tähtsamatele ninadele ÜKT rakendamist. Kui aga ise otsustad olla reklaamtahvel, siis vaata et sulle makstaks, mitte vastupidi.

Ühine kehakate, kui ühtsuse sümbol

Ühine riie kannab kindlasti paigaldajate, tootmistööliste ja muude asjapulkade seljas ka turunduslikku väärtust, kuid sellest olulisem on ettevõtte kultuuri ja väärtuste peegeldamine. Rulos, nii nagu igas ettevõttes on erinevad ametid ja vastutusalad, kuid oleme seni saanud hakkama ilma selgete käsuliinide ja hierarhiata. Ühine riie on justkui sümbol, et me ei tee vahet enda meeskonnaliikmete ega Rulo idee austajate vahel – oleme üks pere ja sarnase mõttelaadiga liikumine!

Logo ei olegi!?!?

Logo puudumise võlu on see, et kui sa meid tead ,siis sa tead ja kui sa ei tea, siis ei tea. Omadele oled oma ja võõraste meelerahu ei häiri. Logo on üks ettevõtte kõige olulisem sümbol. Meie jaoks on sümbol ka see, kui me Logo enda reklaamriietel ei presenteeri. Liiga diip??

Mis molluskid/sümbolid need üldse riietel on?

Meie t-särkide ja pusade peal on kujutatud ruloo, mille peal on erinevad tegeleased ja hoolega otsides leiab ka peidetud sõnumi. Kas need molluskid oleme meie- rulo meeskond? Või hoopis teie- kliendid? Äkki meie ja teie on sama ja ühel pildil koos? Nii nagu hea kunst ikka, annab “shadybusiness” küsimusi ja vastuseid võrdselt.

Pheriskoop?

Disaini autorile pani ema nimeks Johan, aga tema joonistused on koondunud nime alla Pheriskoop. Meil on väga hea meel, et ta oli nõus meile päris oma isikliku disaini joonistama ja eraldi hea meel, et tulemus ootuseid ületas (korra käis väike võbin läbi). Ta mitte ainult ei joonistanud selle disaini ise vaid ka kandis käsitsi siiditrükis pusadele (pusad hankis muidugi ka). Jah, need Pheriskoopi pildid on kõik ühesuguses stiilis, äärmiselt detailirohked ja käsitsi joonistatud. See kohati äärmuslik keskendumine, detailirohkus ja mitmekihilisus on tänases maailmas surev kunst. Meie jaoks on ka see sümbol, et enda töös ajada taga täiuslikkust ja märgata detaile.


Kes on Rulo e-poe klient?

Detsember on reeglina kokkuvõtete tegemise aeg. Ära muretse, ise ka ei viitsiks kuiva numbrite ja protsentide võrdlust lugeda

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.